NettiVarasto | Blogi

Tervetuloa lukemaan NettiVaraston kirjoituksia verkkokaupan trendeistä markkinointiin, logistiikkaan ja kansainväliseen toimintaan liittyen. Ehdota meille vapaasti aihetta tai jaa oma kirjoituksesi julkaistavaksi sivuillamme. Liity myös mukaan postituslistalle ja saat uusimmat kirjoitukset sähköpostiisi!

Verkkokauppa alana on jatkuvassa muutoksessa. Uusia trendejä syntyy jatkuvasti, osa taas ei kaiken hypen jälkeen sittenkään lähde lentoon. Mikä on verkkokaupan seuraava iso juttu vuonna 2020?

Yksi 3PL:n keskeisistä eduista on se, että se vapauttaa aikaasi rutiinitehtäviä tärkeämmille asioille. Tässä on kolme ideaa siihen, mihin vapautuneen ajan voi käyttää.

Tant och Farbrorin verkkokaupan voimakas kasvu lisäsi paineita saada kaikki tilaukset toimitettua nopeasti ja tehokkaasti. Ennen pitkää pakkaaminen ja lähettäminen sekä tuotteiden varastoiminen kävi liian haasteelliseksi hoitaa omin voimin, ja logistiikan sekä varastoinnin hoitamiseen tarvittiin uusi ratkaisu. Nettivarasto/OGOship valikoitui kumppaniksi erinomaisen asiakaspalvelun sekä helpon verkkokauppa-alustan integraation ansiosta. 

Verkkokauppa tarvitsee toimiakseen palvelimen, joka sijaitsee fyysisesti jossain. Yksi yleisimmistä vaihtoehdoista on jaetun ympäristön webhotelli, oma virtuaalipalvelin tai esim WooCommerce verkkokaupan WordPress-optimoitu palvelin. Palvelin asioita suunniteltaessa kannattaa muistaa, että verkkokaupan latausaika vaikuttaa verkkokaupan konversioon. Verkkokaupan latausaika on tutkimusten mukaan yhteydessä konversioon ja sivustolta poistumiseen. Vaikka sekunnin tai kahden ero latausajassa saattaa nopeasti ajateltuna tuntua pieneltä, voi sillä olla yllättävänkin suuri merkitys. Esimerkiksi Googlen tekemän tutkimuksen mukaan välitön poistumisprosentti kasvaa merkittävästi kolmen sekunnin jälkeen. Lue lisää vierasblogistamme! 

Logistiikan ulkoistamisessa 3PL (Third Party Logistics) kumppanille verkkokauppa ulkoistaa varastonsa ja sitä kautta tuotetilausten lähetyslistat, keräämisen, pakkaamisen sekä varsinaisen lähettämisen. Verkkokaupan tilaustiedot välittyvät automaattisesti varastopalveluita tarjoavan yrityksen järjestelmään, joka toimittaa tavarat asiakkaille. NettiVarasto on kerännyt 10 syytä miksi ihan jokaisen verkkokaupan kannattaa harkita ulkoistamista.

Contact Us